Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Κρεστενίτης

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ) υπέβαλε ο καθηγητής Ιωάννης Κρεστενίτης, η θητεία του οποίου έληγε κανονικά τον Μάιο του 2021.
Ο κ. Κρεστενίτης, που είχε αρχικά αναλάβει τα καθήκοντά του τον Μάιο του 2016, ζήτησε η παραίτησή του να έχει άμεση ισχύ, ουσιαστικά αρχής γενομένης από σήμερα.
Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για του λόγους της παραίτησης, ενώ αυτό που τώρα προέχει είναι να ενημερωθούν για την εξέλιξη οι εποπτεύουσες αρχές.
Ο κ. Κρεστενίτης, που έχει διατελέσει μέλος του κινήματος "SOSτε το Νερό", είναι καθηγητής Παράκτιας Τεχνικής και Ωκεανογραφίας στον Τομέα Υδραυλικής και Τεχνικής Περιβάλλοντος ΑΠΘ, διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (1987) και διπλωματούχος αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ (1974).









ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ελλάδα διεκδικεί αρχαιοελληνικό αγαλματίδιο από τον οίκο Sotheby’s

Αιματηρό επεισόδιο με τραυματία στο κέντρο της Αθήνας τα μεσάνυχτα

Πέθανε ο δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης

Ζελένσκι για Πούτιν: Θέλει να απορρίψει την πρόταση αλλά φοβάται να το πει απευθείας στον Τραμπ
22:30
ΗΠΑ: Δικαστήριο διέταξε επαναπρόσληψη χιλιάδων απολυμένων από έξι υπουργεία
22:21.jpg?t=BoO54T03evihEBy3__hjZw)
Ρόδος: Νεκρός οδηγός μηχανής που «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού
22:14
Τζόκερ: Οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 5,9 εκατ. ευρώ
22:07