Ψινάκης: Πάρα πολύ σωστά διώκομαι για την τραγωδία στο Μάτι (vid)
«Πάρα πολύ σωστά διώκομαι για την τραγωδία στο Μάτι». Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης αναφορικά με τις ποινικές διώξεις σχετικά με τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.
«Όταν γίνεται ένα τόσο τραγικό γεγονός, με θύματα, καμένες περιουσίες, κάποιος πρέπει να φταίει», τόνισε, μιλώντας σε εκπομπή του Open Beyond, παράλληλα, όμως, διευκρίνισε πως εκείνος ως δήμαρχος έκανε ότι μπορούσε και δεν μπορεί να εντοπίσει δικά του λάθη.
Συγκεκριμένα, ερωτώμενος σχετικά με τα λάθη που οδήγησαν στην πυρκαγιά τόνισε: «Δεν μπορώ να εντοπίσω εγώ τα λάθη, ο δήμος αυτά που έπρεπε να κάνει τα είχε κάνει».
«Στοχοποιήθηκα γιατί κάνω μόνο τη δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα», είπε ακόμη και παραδέχτηκε ότι «έκανα ηλιθιότητα που είπα ότι κάηκε το σπίτι μου» το οποίο υπέστη λίγες ζημιές.
Σε ερώτηση για τη δήλωσή του πως κοιμάται ήσυχος μετά την φονική πυρκαγιά, η οποία είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις, διευκρίνισε πως επρόκειτο περί μεταφορικής φράσης και αυτό που εννοούσε είναι ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του.
Βομβαρδισμένο τοπίο η γειτονιά στη Θεσσαλονίκη όπου 24χρονη έριξε το όχημά της πάνω σε 15 αυτοκίνητα (pic&vids)
13:41
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
13:32
IHSANE: Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:26
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Σουφλί για ναρκωτικά: 20 συλλήψεις, ανάμεσά τους στρατιωτικοί
13:24