Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέττυ Μπαζιάνα

Η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε σήμερα στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.
Η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε σήμερα στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Η κα Μπαζιανα κάθισε στο ακροατήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία της δίκης που βρίσκεται στη φάση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης, οδεύοντας προς την ολοκλήρωσή τους.
Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε να παραβρεθεί στο ακροατήριο μιας απο τις πιο σημαντικες πολιτικες δίκες στη χώρα μας μετα τη μεταπολίτευση.
Η χρονική συγκυρία της παρουσίας της κ. Μπαζιάνα στη δίκη κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό γιατί αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής (που δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση) και 52 χρόνια από το απριλιανό πραξικόπημα.
Η κ. Μπαζιάνα παρακολούθησε τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, στα διαλλείματα της οποίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφασή της.
Η κα Μπαζιανα έφτασε πρωτη στην αίθουσα της δίκης στις 9:15 συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού.













Πώς μπορούμε να μειώσουμε τις εκπομπές CO2 κατά 40.000 ετησίως - Το παράδειγμα της Στοκχόλμης
15:24
Συνομιλίες Τουρκίας - Ισραήλ στο Αζερμπαϊτζάν για την αποτροπή συγκρούσεων
15:16
ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη για ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Είναι απορίας άξιο πόσο απόθεμα θράσους έχουν στελέχη της ΝΔ
15:10
«Δεν επιτρέπονται τα ταξί στις λεωφορειολωρίδες», επαναλαμβάνουν πηγές του υπ. υποδομών
15:02