Βίντεο - ντοκουμέντο: H στιγμή που ληστές «αδειάζουν» πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών
Τη στιγμή που ληστές εισβάλλουν σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην οδό Παπανδρέου, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.
Tρεις άνδρες και μία γυναίκα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπαίνουν στο κατάστημα, ενώ δύο εξ΄αυτών απειλούν με πιστόλια τους υπαλλήλους.
Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν 1.500 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, σύμφωνα με το thestival.gr.
Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες, που λήστεψαν το πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην προέκταση Μακρυγιάννη στον Εύοσμο.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τηλεοπτική κόντρα Καιρίδη - Ανεστίδη: «Με έχετε ταλαιπωρήσει πολύ στα Μάλγαρα» - «Καλά σας κάναμε»
09:42
ΚΟΣΜΟΣ
Μήνυμα Μεντβέντεφ σε Τραμπ: «Κινήσου γρήγορα γιατί οι Γροιλανδοί μπορεί να επιλέξουν την Ρωσία»
09:32
ΕΛΛΑΔΑ
Η 16χρονη Λόρα από την Πάτρα είχε προσπαθήσει ξανά να εξαφανιστεί: Η σχολική εκδρομή στη Βαρκελώνη και οι έρευνες των Αρχών
09:26
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το Taylor made No4 Concept συνδέει το DS No4 με τη Formula E
09:21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ