Τροχαίο με μπετονιέρα και νταλίκα σε τούνελ της Εγνατίας Οδού
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σε τούνελ της Εγνατίας Οδού από Βέροια προς Κοζάνη, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα kozanimedia.gr.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης Νίκος Πλεξίδας έγραψε σε κοινωνικό δίκτυο πως σημειώθηκε τροχαίο ανάμεσα σε μια νταλίκα και μια μπετονιέρα.
Για αρκετή ώρα ο δρόμος παρέμεινε κλειστός, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν αρκετοί οδηγοί. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία μετά τις 6πμ.
«Έφτασα πρώτος λίγα λεπτά μετά το ατύχημα ανάμεσα στα δύο οχήματα και αυτό που κατάλαβα είναι ότι η μπετονιέρα πρέπει να ήταν σταματημένη μέσα στο τούνελ και ο οδηγός της νταλίκας τη χτύπησε με δύναμη από τη δεξιά μεριά όπως ερχόταν με αποτέλεσμα μεγάλες υλικές ζημιές και μάλλον ένα ελαφρύ τραυματισμό του ενός εκ των δύο οδηγών…» είπε ο δημοτικός σύμβουλος.

Πηγή: Kozanimedia
Καιρός: «Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος» από αύριο με βοριάδες και χιόνια - Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια
11:40
Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
11:21
Κέιτ Χάντσον: Πώς η απόφαση να αναμετρηθεί με τους φόβους της μεταμόρφωσε την καριέρα της
11:13
Μαρινάκης για Ανεστίδη:«Δεν είναι ενεργό μέλος από το 2019, έχει διαγραφεί»
11:04