Φρικτό δυστύχημα στην Ερμιονίδα: Εργάτης έπιασε καλώδιο και κάηκε ζωντανός
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/2) στην περιοχή της Ερμιονίδας, ένας 28χρονος άνδρας, οποίος κάηκε ζωντανός σε εργατικό δυστύχημα.
Όπως αναφέρει το argonafplia.gr, πρόκειται για έναν 28χρονο πατέρα δύο παιδιών από το Κρανίδι, επιχειρηματία και ελαιοχρωματιστή.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε κτήμα στην περιοχή Καταφύκι, όταν ο 28χρονος προσπάθησε να σηκώσει ένα καλώδιο της ΔΕΗ για να περάσει από κάτω ένας φορτωτής. Ο φορτωτής ακούμπησε το καλώδιο με αποτέλεσμα ο άτυχος 28χρονος να πάθει ηλεκτροπληξία και να καεί ζωντανός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κοινωνία της Ερμιονίδας είναι συγκλονισμένη καθώς ο 28χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ανακάλυψη - ορόσημο: Εντοπίστηκε «υπερ - ναυαρχίδα» των Βίκινγκς που αλλάζει όσα ξέραμε
14:58
ΔΙΕΘΝΗ
Οι κεντρικοί τραπεζίτες στέκονται στο πλευρό του Τζερόμ Πάουελ
14:46
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Νέο άλμπουμ για τον Χάρι Στάιλς - «Μοιάζει με καλωσόρισμα και αντίο ταυτόχρονα»
14:44
ΕΛΛΑΔΑ
Στο Μαξίμου αγρότες από 14 μπλόκα για το διάλογο με Μητσοτάκη - Στο τραπέζι ρεύμα και ρύθμιση χρεών (pics&vid)
14:39
ΚΟΣΜΟΣ