Εικοσιτετράωρη απεργία στον κλάδο του εμπορίου στις 4 Νοεμβρίου
Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων προκηρύσσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, με απόφαση της διοίκησής της.
«Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας με νέα πανελλαδική απεργία στις 4/11/2018. Καλούμε τα σωματεία μας και τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά την απεργιακή μάχη ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων. Καλούμε τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών να σταθούν δίπλα μας και να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις 4 Νοεμβρίου» επισημαίνει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωση που εξέδωσε.
Σημειώνεται ότι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή σύμφωνα με τον νομό είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.
Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για αυτούς που θα επιλέξουν να έχουν σηκωμένα ρολά την Κυριακή 4/11, είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.
Πράκτορες της ICE έφαγαν σε εστιατόριο στη Μινεσότα και μετά συνέλαβαν το προσωπικό (vid)
19:41
Ράμα: «Έκανα χιούμορ για Πλάτωνα και Αριστοτέλη» - Η ανάρτηση για τις αντιδράσεις
19:32
Έκκληση Γερμανού ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ για Αρκτική: «Η από κοινού άμυνα είναι και προς το συμφέρον τους»
19:24
Ισόβια στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της στην Λεπτοκαρυά Πιερίας
19:15