Τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος πέταξε πάνω από τις Οινούσσες
Νέα πτήση πάνω από τη νήσο Παναγιά στις Οινούσσες πραγματοποίησε ένα τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τ-38 το πρωί της Παρασκευής, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η τελική φάση της διακλαδικής στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων».
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, οκτώ λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ένα τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τ-38 πετώντας σε ύψος 11.000 ποδών μπήκε στο FIR Αθηνών χωρίς να έχει καταθέσει σχέδιο πτήσης.
Ένα λεπτό αργότερα, στις 11:53 της Παρασκευής, το τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος βγήκε από το FIR Αθηνών από την περιοχή ανατολικά της Χίου.
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
ΚΟΣΜΟΣ
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Το Ιράν στο στόχαστρο: Θέμα ωρών η αμερικανική επίθεση - Εγκαταλείπουν την περιοχή οι Δυτικοί
23:26
ΚΟΣΜΟΣ
Γιατί η Γροιλανδία είναι χρήσιμη, αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ;
23:14
ΚΟΣΜΟΣ