ΔΕΘ 2018: Σε κλοιό διαδηλώσεων η Θεσσαλονίκη το απόγευμα
Σε κλοιό διαδηλώσεων θα είναι και σήμερα το απόγευμα η Θεσσαλονίκη, όπου ανοίγει τις πύλες της η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Οι ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση στο Άγαλμα του Βενιζέλου στις 18:00 το απόγευμα.
Την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ θα κάνει την δική του συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Για τις 19:00 το απόγευμα έχει δοθεί το «ραντεβού» για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, στο οποίο οι πολίτες θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών.
Όπως έγινε γνωστό, το συλλαλητήριο θα είναι κοινό και σε αυτό θα συμμετάσχουν όλοι οι φορείς που αντιδρούν στη συμφωνία των Πρεσπών.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί έξω από το Βελλίδειο, όπως είχαν αποφασίσει οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία.
Οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη από χθες, Παρασκευή, με τους ενστόλους να συγκεντρώνονται στην πλατεία του Λευκού Πύργου και να λένε «όχι» στις περικοπές.
Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στη Βρετανία - Πάνω από 100 πυροσβέστες στο σημείο (pics & vid)
16:37
O Ντόναλντ Τραμπ καλεί το ΝΑΤΟ να πει στους Δανούς να διώξουν Ρώσους και Κινέζους από τη Γροιλανδία
16:29
Ληστεία με πυροβολισμό σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη - Αναζητούνται οι δράστες
16:27
Αγρότες: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των νέων μέτρων - Τι αλλάζει
16:21