ΟΑΕΔ: Μέτρα για ανακούφιση των πληγέντων
Μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στις περιοχές των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας - Πικερμίου ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.
Τα μέτρα αυτά, θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, μέχρι την αποκατάσταση της καθημερινότητας των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών και είναι τα εξής:
1)Η αυτοπρόσωπη παρουσία των επιδοτούμενων ανέργων των περιοχών που υπάγονται στην αρμοδιότητα του ΚΠΑ2 Παλλήνης, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν στα γραφεία του ΟΑΕΔ, θα επιβεβαιώνεται από την διεύθυνση των ΚΠΑ2, σύμφωνα με τις οδηγίες της διοίκησης του ΟΑΕΔ, προκειμένου να διατηρήσουν το δικαίωμα συνέχισης της επιδότησης, προϋπόθεση που είναι αναγκαία για όλους τους επιδοτούμενους ανέργους της χώρας.
2)Η ανανέωση των δελτίων ανεργίας των μη επιδοτούμενων ανέργων, που έχουν λήξει ή πρόκειται να λήξουν το χρονικό διάστημα από 23.07.2018 έως 23.09.2018 και ανήκουν στις περιοχές αρμοδιότητας του ΚΠΑ2 Παλλήνης, θα ανανεωθούν αυτόματα από την κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ.
Τετ α τετ του διευθυντή της CIA Ράτκλιφ με την προσωρινή πρόεδρο Ροδρίγκες στη Βενεζουέλα
15:08
ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Οι αγρότες «κλείνουν» τις λίστες με τους εκπροσώπους για το ραντεβού με Μητσοτάκη: «Βήμα πίσω, απαιτούμε λύσεις»
15:05
Ζελένσκι: Αν επιτευχθεί συμφωνία, είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε ακόμα και την επόμενη εβδομάδα
15:00
Ο Χανς Ζίμερ θα «ντύσει» μουσικά τη φιλόδοξη σειρά «Harry Potter» του HBO
14:53