ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι τις 13 Ιουνίου οι ενστάσεις για την πρώτη εκκαθάριση στο «Κομφούζιο»
Από τις 31 Μαΐου έως τις 13 Ιουνίου έχουν δυνατότητα οι παραγωγοί να υποβάλουν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής πρώτης εκκαθάρισης για το «Κομφούζιο», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Οι ενστάσεις θα γίνονται, από τους παραγωγούς, ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της δράσης, με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.
Επίσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «με την ενδικοφανή προσφυγή οι παραγωγοί δύνανται να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων (κωδικών) που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της εκκαθάρισής τους».
Σημειώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να τροποποιήσει και τη σχετική εγγραφή των παραστατικών, σύμφωνα με τα αναρτημένα παραστατικά, μπαίνοντας στην καρτέλα «Υποβολή Παραστατικών» και κάνοντας αναθεώρησή της», εφόσον η ενδικοφανής προσφυγή αφορά σε ευρήματα που προκύπτουν από τα παραστατικά και στοιχεία αυτών, μετά την υποβολή αυτής και εντός προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος υποβολής προσφυγών.
Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στη Βρετανία - Πάνω από 100 πυροσβέστες στο σημείο (pics & vid)
16:37
O Ντόναλντ Τραμπ καλεί το ΝΑΤΟ να πει στους Δανούς να διώξουν Ρώσους και Κινέζους από τη Γροιλανδία
16:29
Ληστεία με πυροβολισμό σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη - Αναζητούνται οι δράστες
16:27
Αγρότες: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των νέων μέτρων - Τι αλλάζει
16:21