Συνταξιούχος καταγγέλλει ότι του έκλεψαν 200.000 από τη… ντουλάπα του σπιτιού του

«Άφαντα» έγιναν, σύμφωνα με την καταγγελία συνταξιούχου, στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου Βόνιτσας, 200.000 ευρώ, που είχε κρυμμένα σε ντουλάπα, στο σπίτι του, στο νησάκι Κάλαμος που βρίσκεται απέναντι από τη Λευκάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, ο 57χρονος συνταξιούχος αντιλήφθηκε ότι του έλειπαν τα χρήματα, όταν έφτασε με τη γυναίκα του, στο σπίτι του.
Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο αστυνομικό Τμήμα, μαζί με τα χρήματα, φέρεται να έχει εξαφανιστεί και η 37χρονη, Βραζιλιάνα, οικιακή βοηθός, του ζευγαριού. Το Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου Βόνιτσας, εξετάζει όλες τις πιθανότητες στην υπόθεση, που βρίσκεται στο στάδιο προανάκρισης, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι αυτή την ώρα, τα ίχνη της οικιακής βοηθού.

Ξεκίνησε στο Παρίσι η δίκη για τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν
23:43
Πορτογαλία: Η ηλεκτροδότηση μπορεί να αποκατασταθεί στη διάρκεια της νύχτας
23:33
Βρετανία: Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ στη Σκωτία για την 14η επέτειο του γάμου τους
23:26
Σουηδία: Τρεις έφηβοι καταδικάστηκαν για ένοπλη επίθεση εναντίον ισραηλινής αμυντικής εταιρείας
23:15