Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματισμένη από το τροχαίο στον Κηφισό

Δύο νεκροί άντρες και μία πολύ σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε περίπου στις 06:00 το πρωί στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο οχήματα. Ο απολογισμός των δύο νεκρών επιβεβαιώνει από την ίδια πηγή.
H τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως η νταλίκα γύρισε ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές προχώρησαν σε αλκοτέστ στον οδηγό της νταλίκας, όμως η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια επίσημη πηγή, ούτε είναι γνωστά τυχόν αποτελέσματα του τεστ.
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό:
Στην κάθοδο της Κηφισού επικρατούσε για αρκετή ώρα κυκλοφοριακή συμφόρηση, αφού ήταν κλειστές οι δύο λωρίδες, ενώ σταδιακά, σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση ομαλοποιείται.









Ανατριχιαστικά ευρήματα στο Γιορκ: Δαγκωματιές λιονταριού σε σκελετό αποκαλύπτουν μονομαχίες
14:36
Οι τελευταίες στιγμές του πάπα Φραγκίσκου: Τι αποκαλύπτει ο προσωπικός του γιατρός
14:27
Η ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στην Ελλάδα και ο ρόλος της ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.
14:25-(1).jpg?t=L-CY7lvMkHiAXkXwZv3ReQ)
Σώα εντοπίστηκε η 22χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Κερατσίνι ανήμερα του Πάσχα
14:18