Πορεία αλληλεγγύης για την Αφρίν από επιτροπές Κούρδων και οργανώσεις της Αριστεράς
Πορεία αλληλεγγύης για την Αφρίν πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας Επιτροπές Συμπαράστασης Κούρδων και Τούρκων, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Με κεντρικό σύνθημα "λευτεριά στην Αφρίν" οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την εισβολή των τουρκικών δυνάμεων στην περιοχή. Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκε προς την τουρκική πρεσβεία, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι δεν κατάφεραν να την προσεγγίσουν καθώς στον δρόμο προς αυτήν ήταν παρατεταγμένες κλούβες των ΜΑΤ.
"Καταγγέλλουμε την επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία και την κατάληψη της Αφρίν από τα Τουρκικά στρατεύματα και τους συνεργάτες τους τζιχαντιστές.
Παλεύουμε για να φύγουν όλα τα ξένα στρατεύματα από τη Συρία, όποια πλευρά και να στηρίζουν και οι Τούρκοι επιδρομείς από τις Κουρδικές περιοχές και την Αφρίν", επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Λαβρόφ: Η Ρωσία πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με το Ιράν - Αιχμές κατά των ΗΠΑ
21:56
Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
21:44
Έτοιμο να απαντήσει «με αποφασιστικότητα» σε ΗΠΑ και Ισραήλ, δηλώνει το Ιράν
21:32
ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 24ΩΡΟ: Επί ποδός πολέμου η Μέση Ανατολή: Χτύπημα ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, με δολοφονία Τραμπ απειλεί το Ιράν
21:20