Ηλεκτρονικό εισιτήριο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από σήμερα
Στη νέα ηλεκτρονική εποχή εισέρχεται και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από σήμερα, Δευτέρα, καθώς ανοίγει η αυλαία για την πώληση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Το εισιτήριο θα είναι πλήρως διαλειτουργικό και θα επικυρώνεται στις πύλες του προαστιακού, του μετρό, του ηλεκτρικού και των λεωφορείων.
Οι επιβάτες θα προμηθεύονται το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλα τα εκδοτήρια της εταιρείας στην Αττική, ενώ αυτό θα μπορεί να αποθηκεύει προϊόντα κομίστρου τόσο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Προαστιακό) όσο και του ΟΑΣΑ.
Θα μπορεί να επαναφορτιστεί, εκτός από τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε αυτά του ΟΑΣΑ και στα αυτόματα εκδοτικά μηχανήματα που βρίσκονται σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού.
Το εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά, όπως όλα τα υπόλοιπα προϊόντα κομίστρου του ΟΑΣΑ.
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από την ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο – Επιδρομή με πυραύλους στο Κίεβο
08:38
Κλειστά τα αεροδρόμια Κέρκυρας και Σαντορίνης λόγω εργασιών - Πόσο θα διαρκέσει η διακοπή
08:35
Οι «εγκεφαλικοί σεισμοί» που μπορούν να αλλάξουν όσα γνωρίζουμε για τη σχιζοφρένεια
08:30
Στις αγορές η Ελλάδα με έκδοση 10ετούς ομολόγου: Η πρώτη για το 2026
08:23