ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Έλληνα στρατιωτικού: Ο γιος μου είναι ήρωας, νιώθω περήφανος

Πατέρας Έλληνα στρατιωτικού: Ο γιος μου είναι ήρωας, νιώθω περήφανος
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Υπερήφανος για τον γιο του δήλωσε ο πατέρας ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν προφυλακισμένοι στην Τουρκία, ενώ ο θείος του έδωσε λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κρατούνται.

«Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια γιατί ο γιος μου είναι κρατούμενος στις φυλακές της Τουρκίας, τον θεωρώ ήρωα και επειδή το αίσθημα του πατριωτισμού σ' εμάς εδώ είναι πολύ αυξημένο, με οδηγεί να αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια για το παιδί μου», είπε ο πατέρας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, τονίζοντας πως το παιδί του αντιμετωπίζει την κατάσταση με περίσσεια ψυχραιμία.

«Ένιωσα ότι το ηθικό του είναι υψηλό κι αυτό με γέμισε περηφάνια, στέκεται περήφανος», ανέφερε μετά την επίσκεψή του στην Ανδριανούπολη κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να τον δει.

Πόκερ για γερά νεύρα η υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών

«Ήταν καλά, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, νιώσαμε ότι έχουν το ηθικό που πρέπει και καλή ψυχολογία. Διακατέχονται από το αίσθημα της ελπίδας», συμπλήρωσε ο ίδιος, επισημαίνοντας παράλληλα πως δεν έχει ασκηθεί κανενός είδους βία στους στρατιωτικούς.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο θείος του ίδιου στρατιωτικού μίλησε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κρατούνται οι δύο Έλληνες στις τουρκικές φυλακές.

Τζανακόπουλος: Ακραίο και προκλητικό να κατηγορηθούν για κατασκοπεία οι Έλληνες στρατιωτικοί

«Είναι τα παιδιά μαζί, είναι στο ίδιο κελί. Έχει τουαλέτα, ζεστό νερό, ένα μπαλκονάκι που μπορούν να βγαίνουν για να πάρουν τον αέρα τους», είπε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ