Αναβλήθηκε η δίκη της γραμματέως του πρώην επικεφαλής της Novartis

Σε αναβολή οδηγήθηκε η εκδίκαση, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, της μήνυσης του γιου του πρώην επικεφαλής της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή, σε βάρος εργαζόμενης στη φαρμακοβιομηχανία, για την κατηγορία της απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε καθώς η κατηγορούμενη, που εμφανίστηκε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης ως προστατευομενη μάρτυρας στην έρευνα για τη φαρμακοβιομηχανία, είχε κληθεί ενώπιον του εισαγγελέα Διαφθοράς για συμπληρωματική κατάθεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σημειώνεται πως η άλλοτε γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή, δεν εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από δικηγόρο.
Στο δικαστήριο εμφανίστηκε αγγελιοφόρος (συνεργάτιδα δικηγόρου που δεν είπε το όνομα της) που προσκόμισε βεβαίωση ότι η κατηγορούμενη καταθέτει ενώπιον του εισαγγελέα Διαφθοράς σήμερα.
Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 2/11/2018.

ΔΥΠΑ: Μέχρι τις 6 Ιουνίου η χρήση της επιταγής του Κοινωνικού Τουρισμού
01:00
«Market place»: Εκπτώσεις και προσφορές για τους νέους εντός Μαΐου
00:30
Το γήπεδο του Πλάτωνα Νίκαιας παίρνει το όνομα «Παναγιώτης Γιαννάκης»
23:59
Ρεαλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 78-72: Λύγισαν στο τέλος οι Πειραιώτες
23:57