ΕΛΓΑ: Πότε θα δοθούν οι αποζημιώσεις στους ροδακινοπαραγωγούς
Τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου θα πληρώσει ο ΕΛΓΑ τις αποζημιώσεις για τις ζημιές λόγω παγετού στους ροδακινοπαραγωγούς, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, κατά τη συνάντησή τους.
Επίσης, τους ενημέρωσε ότι προκειμένου να καλυφθεί η απώλεια εισοδήματος των παραγωγών, λόγω μειωμένης τιμής του προϊόντος, έχει συνταχθεί και αποσταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικός φάκελος τεκμηρίωσης και αναμένεται η απάντηση.
Υπογράμμισε τέλος, πως για τις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου (σύμφωνα και με το πόρισμα της Επιστημονικής Επιτροπής), τη διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων των αιτουμένων αποζημίωσης μέχρι 7 Φεβρουαρίου, και την επεξεργασία τους από τον ΕΛΓΑ, θα καταβληθούν οι αντίστοιχες αποζημιώσεις το συντομότερο δυνατόν.
Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στο Αίγιο - Στο νοσοκομείο 16χρονος
13:41
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Την πρώτη ποινική διαπραγμάτευση αποφάσισε το δικαστήριο - Ποιους αφορά
13:37
«Η Τεχεράνη θα υπερασπιστεί τον εαυτό της έναντι της ξένης απειλής», προειδοποιεί ο ΥΠΕΞ Αραγτσί
13:33
Στα 8 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου
13:30