ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητώντας φυσιολογικούς ρυθμούς μετά την έκρηξη στον ΣΕΒ

Η είσοδος στο κτήριο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στην οδό Ξενοφώντος στο Σύνταγμα την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, μια ημέρα μετά την έκρηξη βόμβας που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι. Στο σημείο που έγινε η έκρηξη, άνοιξε κρατήρας, ενώ έχει υποστεί μεγάλες ζημιές η πρόσοψη των γραφείων του ΣΕΒ. Παράλληλα, σοβαρές υλικές ζημιές έχουν προκληθεί στην πρεσβεία της Κύπρου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, καθώς και σε ξενοδοχείο από την πλευρά της οδού Ξενοφώντος EUROKINISSI/Στέλιος Στεφάνου

Μετά από τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής στο σημείο που εξερράγη η βόμβα άνοιξε ο δρόμος και οι φανερώθηκε το μέγεθος των ζημιών τόσο στον Σϋνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) όσο και στην κυπριακή Πρεσβεία, αλλά και στις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην περιοχή, οπού οι ιδιοκτήτες τους προσπαθούν να επανέλθουν στους φυσιολογικούς ρυθμούς, επισκευάζοντας τις ζημιές.

Τζάμια, πόρτες, μάρμαρα, χώματα και σίδερα συνθέτουν την εικόνα που αντικρίζει κανείς στην οδό Ξενοφώντος.

Στο πάρκινγκ που διατηρεί απέναντί από τα γραφεία του ΣΕΒ βρέθηκε ο ιδιοκτήτης Νικος Ντόρβας, ο οποίος μίλησε για της ζημιές που υπέστη η επιχείρηση του, αλλά και για τον υπάλληλο του που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της έκρηξης και απομακρύνθηκε από το σημείο λίγα λεπτά πριν σκάσει ο ωρολογιακός μηχανισμός.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής θέλουν σύντομα και λόγω Χριστουγέννων να ξεχαστεί το θέμα και να επουλωθούν οι ανοικτές πληγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης