DEV CATEGORY

Πώς η κάμερα του κινητού σας μπορεί να σας μετατρέψει σε… τεχνικούς

Είναι γεγονός ότι τα smartphones μας λύνουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις και έχουν βελτιώσει κατά πολύ την καθημερινότητά μας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αρκεί όμως ένα τηλέφωνο με καλή κάμερα για να λύσουμε τεχνικά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε; Η απάντηση είναι ναι! Στις μέρες μας οι κάμερες των κινητών μας τηλεφώνων μπορούν να λειτουργήσουν σαν πολυεργαλεία και να μας μετατρέπουν σε... τεχνικούς με λίγα μόνο «κλικ». Ήδη αρκετοί είναι οι Έλληνες συνδρομητές, επαγγελματίες και όχι μόνο, οι οποίοι χρησιμοποιούν την καινοτόμα υπηρεσία Ufixit.

Εμείς ενημερωθήκαμε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία πριν από λίγο καιρό, όταν ακούσαμε να μιλά για την εμπειρία της μια επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, η κυρία Ευαγγελία Βασιλειάδου. Αν και η ίδια δεν διαθέτει εξειδικευμένες τεχνολογικές γνώσεις, επιδιόρθωσε μόνη της εύκολα και γρήγορα ένα πρόβλημα συνδεσιμότητας που αντιμετώπιζε. Φυσικά, έχοντας τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού που την καθοδηγούσε βήμα – βήμα μέσω της κάμερας του κινητού της τηλεφώνου.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε κι εσείς πως μπορείτε να μετατραπείτε σε τεχνικός και να λύνετε πλέον μόνοι σας τα τεχνολογικά θέματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, ακόμη κι αν δεν διαθέτετε τις γνώσεις ειδικού. Μια κάμερα, η σωστή καθοδήγηση και η υπηρεσία COSMOTE Ufixit είναι ό,τι χρειάζεστε.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης