DEV CATEGORY

H Life Fitness επαναπροσδιορίζει την έννοια του cardio με την παρουσίαση της premium σειράς Symbio

H Life Fitness επαναπροσδιορίζει την έννοια του cardio με την παρουσίαση της premium σειράς Symbio

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και οι μήνες που ακολουθούν είναι μία καλή ευκαιρία για όλους όσοι είστε λάτρεις της αερόβιας γυμναστικής, να βάλετε στην καθημερινότητά σας την απόλυτη fitness εμπειρία.

Για να γίνει αυτό ωστόσο, είναι απαραίτητο να «επενδύσετε» στην προπόνηση σας, ώστε να μπορεί να συνδυάζει τρέξιμο, περπάτημα και ποδήλατο αλλά και να μιμείται τη φυσική κίνηση του σώματος, προσφέροντάς σας άνεση.

Και κάπου εδώ, μπαίνουμε στο θέμα μας: Διότι η νέα premium σειρά Symbio από τη Life Fitness -με επίσημο διανομέα της την εταιρεία Shop & Trade, που λανσαρίστηκε στις 29 Μαΐου και έχει ήδη γίνει δημοφιλής στον fitness χώρο, πρόκειται να ικανοποιήσει ακριβώς αυτόν τον σκοπό, βοηθώντας σας να διατηρήσετε ένα hi-profile αθλητή.

Αναβαθμίζοντας, δηλαδή, την έννοια της άσκησης σε απόλυτη εμπειρία fitness, η σειρά που ενώνει σώμα και μηχάνημα σε μία αρμονική κίνηση, απευθύνεται σε ένα κοινό με αισθητική, που θέλει να κάνει ακόμα πιο premium την επιχείρηση ή ακόμα και την καθημερινότητά του.

Ένας διάδρομος που εξασφαλίζει εξατομικευμένη προπόνηση

Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε ακόμα πιο premium το πρόγραμμα αερόβιας γυμναστικής που ακολουθείτε φέτος το καλοκαίρι, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα μηχάνημα, που χάρη στον σχεδιασμό και τον μηχανισμό του, θα μπορεί να σας προσφέρει μία αναβαθμισμένη εμπειρία προπόνησης.

Αυτό είναι το Symbio Runner, ο διάδρομος με τεχνολογία έξυπνου φωτισμού και πίνακα ελέγχου One-Touch, που είναι εξοπλισμένος με Adaptive Flex Deck, για να σας επιτρέπει να ρυθμίζεται την ελαστικότητά του, να απορροφά τους κραδασμούς και έτσι, να σας προσφέρει πολλές επιλογές προπόνησης, βελτιώνοντας τις επιδόσεις σας.

Picture4.jpg

Ακόμη πιο φυσική κίνηση με ελλειπτική τροχιά

Από την άλλη, αν θέλετε, κατά τη διάρκεια της αερόβιας γυμναστικής σας, να στοχεύετε σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες του σώματός σας με πιο φυσική κίνηση, μπορείτε να εξετάσετε την επιλογή του Symbio Incline Elliptical.

Picture5.png

Εξοπλισμένο με την ελλειπτική τροχιά, μπορεί και μιμείται τη φυσική κίνηση του σώματός σας, εξασφαλίζοντας καλύτερες επιδόσεις και άνεση, ενώ με τον πίνακα ελέγχου One- Touch, σας δίνεται η δυνατότητα -υψηλής έντασης- διαλειμματικής προπόνησης.

Ένα υβριδικό ποδήλατο στους εσωτερικούς σας χώρους

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι, η διάθεση για προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους αλλά και βόλτες κάτω από τον ήλιο, αυξάνεται. Ωστόσο, τις μέρες που η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή για να απολαύσετε μία καλοκαιρινή βόλτα με ποδήλατο κάτω από τον ήλιο, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία ποδηλασίας σε εσωτερικούς χώρους.

Διότι με το Symbio SwitchCycle, το υβριδικό ποδήλατο εσωτερικού χώρου με σύστημα ποδηλασίας σε όρθια θέση, ρυθμιζόμενες χειρολαβές και 100 επίπεδα αντίστασης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την προπόνησή σας με άνεση και κορυφαία απόδοση σε καθιστή και όρθια θέση.

Picture6.jpg

Ένα ποδήλατο που συγχρονίζεται με τον ρυθμό σας

Μήπως, θέλετε να έχετε στη διάθεσή σας ένα ποδήλατο, που θα σας προσφέρει πολυτελή άνεση, προηγμένη εργονομία, εύκολη προσβασιμότητα και κυρίως, θα συγχρονίζεται με τον ρυθμό που συνηθίζετε να προπονείστε; Τότε το Symbio Recumbent Cycle είναι εδώ για να αναβαθμίσει τη fitness εμπειρία σας.

Picture7.jpg

Με χαμηλό πλαίσιο και τη βέλτιστη γωνία των πεντάλ, θα σας εξασφαλίσει εύκολη προσβασιμότητα, ενώ οι αισθητήρες στη σέλα του, θα διευκολύνουν τις ρυθμίσεις απευθείας από την οθόνη.

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι αδιαμφησβήτητα η ευκαιρία σας, να βάλετε σε προτεραιότητα την αερόβια άσκηση που ακολουθείτε, εξελίσσοντάς τη στην πιο premium fitness εμπειρία. Και αυτό, διότι μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας τον ultra προηγμένο εξοπλισμό της νέας premium σειράς Symbio από τη Life Fitness, με επίσημο διανομέα της στην Ελλάδα την εταιρεία Shop & Trade, που υπόσχεται να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο το lifestyle σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ