DEV CATEGORY

Πού θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα για ένα νοικοκυριό σε σταθερά μειωμένες τιμές

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από ποικιλία σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητα -από ψηφιακές υπηρεσίες μέχρι προϊόντα τα οποία είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία ενός νοικοκυριού.

Όπως είναι επίσης γεγονός ότι οι πληθωριστικές πιέσεις αλλάζουν τα δεδομένα και τις προτεραιότητες για τον μέσο πολίτη.

Πριν κάποια χρόνια, μπορεί κάποιος να είχε την ευχέρεια, κάνοντας τα ψώνια της εβδομάδας, να αγοράζει προϊόντα που μπορεί να μην ήταν άμεσα απαραίτητα. Οι τωρινές συνθήκες, όμως, ωθούν τους καταναλωτές να εξετάζουν με πολλή προσοχή τι πραγματικά χρειάζονται και να μην αποκλίνουν από ό,τι έχουν σημειώσει στις λίστες τους.

Μήπως όμως, αρκεί να βρεθείτε σε ένα μέρος που θα ανακαλύπτετε καθημερινά, ποιοτικά προϊόντα σε σταθερά μειωμένες τιμές, έτσι ώστε να έχετε παραπάνω ευελιξία επιλογών;

Τα απαραίτητα προϊόντα τα οποία δεν λείπουν από ένα σπίτι

Όσο και να έχουν αλλάξει οι συνθήκες, η διατροφή παραμένει βασικό ζητούμενο για ένα σύγχρονο νοικοκυριό. Είτε πρόκειται για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα οποία αποτελούν πηγή θρεπτικών στοιχείων, είτε για όσπρια, ζυμαρικά, μπάρες δημητριακών και ψωμί του τοστ, είναι φανερό πως η πρόσβαση σε μία ισορροπημένη διατροφή δεν είναι προνόμιο.

Εξίσου απαραίτητα, είναι και τα προϊόντα για την υγιεινή και την καθαριότητα του σπιτιού -από την κλασική πλάκα πράσινου σαπουνιού μέχρι τα οικιακά καθαριστικά και απορρυπαντικά. Χωρίς αυτά, θα ήταν δύσκολο για ένα νοικοκυριό να «κλείσει την πόρτα» στα μικρόβια.

Και, φυσικά, δεν μπορεί να αμελήσει κάποιος την προσωπική του φροντίδα. Έτσι, ένα νοικοκυριό δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ολοκληρωμένο εάν δεν διαθέτει, για παράδειγμα, τα απαραίτητα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας και της προσωπικής υγιεινής.

Και όμως, ένα ενημερωμένο νοικοκυριό δεν σημαίνει αυξημένες δαπάνες

Για τα ψώνια της εβδομάδας, απαραίτητη είναι η επίσκεψη στο supermarket. Όχι οποιοδήποτε supermarket, αλλά αυτό το οποίο ικανοποιεί δύο συνθήκες: Εγγύτητα στην κατοικία, γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος, και, πρωτίστως, χαμηλές τιμές προϊόντων τα οποία, όμως, δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα. Άλλωστε, όλοι θέλουν να κερδίζουν σε ποιότητα, ποικιλία, επιλογές και, φυσικά, τιμές.

Όλα αυτά τα βρίσκει κάποιος στην ΑΒ Βασιλόπουλος, δηλαδή, όπου οι «τιμές πέφτουν σταθερά» σε χιλιάδες προϊόντα. Και αυτό, γιατί η εταιρεία προχώρησε στη μείωση τιμών σε επιπλέον 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Πηγαίνοντας σε κάποιο από τα 580 καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές δεν έχουν αγωνία για τις τιμές τις οποίες θα συναντήσουν, καθώς εκεί βρίσκουν χαμηλές τιμές σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες. «Στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή», λέει η εταιρεία, και το καλό είναι για όλους.

Στη σημερινή εποχή, η πρόσβαση σε οικονομικά προσιτά, οικιακά προϊόντα μοιάζει με πολυτέλεια. Μπορεί, όμως, κάτι που αφορά στην καθημερινή ρουτίνα των πολιτών να θεωρείται πολυτέλεια και όχι προϋπόθεση;

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης