DEV CATEGORY

«LG Αθλητές του Αύριο»: Το πρόγραμμα που φέρνει τους νέους ένα βήμα πιο κοντά στον αθλητισμό

Μερικές από τις πιο σημαντικές δράσεις του προγράμματος ΕΚΕ της LG στο Spetses Mini Marathon 2017

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε τις Σπέτσες την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να συμμετέχει στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση με τις αναρίθμητες προκλήσεις. Το ιστορικό νησί με τη ναυτική παράδοση, που αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού, φιλοξένησε για μία ακόμη χρονιά το Spetses Mini Marathon. Πέρα από τις πλούσιες δράσεις και εκδηλώσεις, που έλαβαν χώρα από τις 6 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα ειδικά για τους νεαρούς αθλητές.

Ο λόγος για το «LG Αθλητές του Αύριο» το οποίο είναι το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LG Electronics (LG), που υποστηρίζει τη νέα γενιά αθλητών και μέσα από ενδιαφέρουσες δράσεις ενθαρρύνει τα παιδιά και τους εφήβους να αθλούνται.

«Η LG ήταν παρούσα στο Spetses Mini Marathon για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε τον 3ο σταθμό του νέου Προγράμματος ΕΚΕ ‘LG Αθλητές του Αύριο’ καθώς θέλουμε να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά αθλητών συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου» δήλωσε η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas.

Δύο εμβληματικές προσωπικότητες καθοδηγούν τους νέους αθλητές

Η Δρ. Μαρίνα - Λύδα Κουταρέλλη (Ιδρύτρια του θεσμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Spetses Mini Marathon), o Βασίλης Ντάκουλας παλαίμαχος, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο αθλητής κολύμβησης Χρήστος Χαρατάσος, η Τζώρτζια Σταυροπούλου (Corporate & BUs Marketing Manager, LG Hellas

Τον ρόλο των «δασκάλων» που θα μεταλαμπάδευαν τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού ανέλαβαν δύο από τις πιο αξιόλογες και διακεκριμένες προσωπικότητες του χώρου.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μπασκετμπολίστες όλων των εποχών και ο Χρήστος Χαρατάσος, κολυμβητής ανοιχτής θαλάσσης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους εκπροσώπους της LG, προκειμένου να χαρίσουν μία διασκεδαστική αλλά και διδακτική εμπειρία στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σπετσών. Έτσι, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, οι αθλητές-πρότυπα τους μίλησαν αναλυτικά για τα προσωπικά τους βιώματα και τις εμπειρίες τους, μυώντας τους σε έναν πιο δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής.

O αθλητής κολύμβησης Χρήστος Χαρατάσος, ο Παναγιώτης Φασούλας

Την επόμενη ημέρα, το πρόγραμμα συνεχίστηκε στον χώρο δράσης της LG, στην Πλατεία Ποσειδωνίου. Εκεί, για μία ακόμη φορά, ο καταξιωμένος πρώην μπασκετμπολίστας και ο πολλά υποσχόμενος κολυμβητής διηγήθηκαν συναρπαστικές ιστορίες στους μικρούς και έφηβους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας «Μπουμπουλίνα», που είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της επιτυχίας τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Έτσι, οι δύο αθλητές αποτέλεσαν έμπνευση και γέμισαν κουράγιο και αισιοδοξία τους μαθητές, που έμαθαν πώς να ξεπερνούν τα εμπόδια και να κατακτούν κάθε τους στόχο.

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων και οι δύο αθλητές μίλησαν επαινετικά για την εν λόγω ενέργεια «LG Αθλητές του Αύριο» που βοηθάει τους νέους να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια για το μέλλον τους και να πετύχουν τα όνειρά τους, ευχαριστώντας την LG που τους έδωσε την ευκαιρία να καθοδηγήσουν τη νέα γενιά αθλητών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης