Γαμήλιο ταξίδι με άδοξο τέλος: Οι Ιρλανδοί νεόνυμφοι που χώρισαν οι φλόγες
Ένα γαμήλιο ταξίδι που κατέληξε σε εφιάλτη. Δύο νεόνυμφοι τους οποίους χώρισαν οι φλόγες στην φονική πυρκαγιά της Δευτέρας στη Ραφήνα.
Η Ζόε Χόλοχαν, δημοσιογράφος της Independent και ο Μπράιαν Ο Κάλαχαν-Γουέστροπ, διευθυντής HR, παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία μόλις την περασμένη Πέμπτη. Επέλεξαν την Ελλάδα για το γαμήλιο ταξίδι τους. Διέμεναν δε, σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι.

Οι δύο τους είχαν παντρευτεί μόλις την περασμένη Πέμπτη και είχαν επιλέξει για γαμήλιο προορισμό την Ελλάδα - Πηγή: Daily Mail
Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, στην προσπάθειά τους να βρουν καταφύγιο σε ασφαλές σημείο, οι δύο τους χωρίστηκαν.
Η νεαρή δημοσιογράφος εντοπίστηκε κάποια στιγμή από τα σωστικά συνεργεία με σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο σύζυγός της, ωστόσο, αγνοείται.
Ενώ οικογένεια και φίλοι από την Ιρλανδία αγωνιούν για την τύχη του νεαρού, η ίδια απευθύνει δραματική έκκληση για τον εντοπισμό του συζύγου της.
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
13:32
IHSANE: Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:26
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Σουφλί για ναρκωτικά: 20 συλλήψεις, ανάμεσά τους στρατιωτικοί
13:24
Η Ουκρανία προχωρά σε αύξηση των εισαγωγών ενέργειας λόγω των ρωσικών πληγμάτων
13:15