ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 51χρονος νονός που καταγγέλθηκε για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 51χρονος νονός που καταγγέλθηκε για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων
Pixabay

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακριτή Ηρακλείου Κρήτης ο 51χρονος άνδρας που καταγγέλθηκε από τον ενήλικα βαφτιστήρα του για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 51χρονος που κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, αλλά και κατοχή και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας οδηγείται στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης ομολόγησε από την πρώτη στιγμή τη συνάντησή του με το ανήλικο τότε βαφτιστήρι του που σήμερα είναι 20 ετών.

Φέρεται να υποστηρίξει στην απολογία του ότι αυτό – η συνεύρεση - συνέβη δύο φορές, ενώ δεν δέχθηκε ότι έχει πειράξει τα δύο κορίτσια, τα οποία σήμερα είναι 24 και 17 ετών, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση από τα στοιχεία που προέκυψαν στην προανάκριση.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, μετά από έρευνα στο σπίτι του, που εντοπίστηκε η κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Το υλικό που εντοπίστηκε, αφορά στο χρονικό διάστημα από το 2006 έως το 2019 .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ