ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρωταγωνιστής σε αστυνομικό θρίλερ ο υποψήφιος για Όσκαρ Όστιν Μπάτλερ

Πρωταγωνιστής σε αστυνομικό θρίλερ ο υποψήφιος για Όσκαρ Όστιν Μπάτλερ

Ο Όστιν Μπάτλερ

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στην κινηματογραφική οθόνη ο Όστιν Μπάτλερ, καθώς μετά το «Masters of the Air» και την ταινία «Dune Part 2», ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο αστυνομικό θρίλερ, «Caught Stealing».

Η νέα παραγωγή της Sony Pictures θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τσάρλι Χιούστον ο οποίος θα αναλάβει και τη διασκευή, αναφέρει το Deadline, ενώ την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ντάρεν Αρονόφσκι.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τους παλιούς μου φίλους στη Sony Pictures για να ζωντανέψουμε το γεμάτο αδρεναλίνη τρενάκι του Τσάρλι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με τον Όστιν και την οικογένεια των κινηματογραφιστών μου στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή μέσω της Protozoa Pictures.

Το «Caught Stealing» θα επικεντρωθεί στον Χανκ Τόμπσον, έναν πρώην παίκτη του μπέιζμπολ και στον άγριο αγώνα επιβίωσής του στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του '90.

Παράλληλα, ο Αρονόφσκι ετοιμάζει με την εταιρία παραγωγής A24 ταινία για την ζωή του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Έλον Μασκ, βασισμένη στη βιογραφία του Γουόλτερ 'Αιζακσον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ