ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο πολυδιάστατος Θάνος Τοκάκης - «Δεν θα γινόμουν με τίποτα πολιτικός»

Ο πολυδιάστατος Θάνος Τοκάκης  - «Δεν θα γινόμουν με τίποτα πολιτικός»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Θάνος Τοκάκης ποζάρει στον φακό του CNN Greece στο πάρκο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι. 

Photo/Νίκος Ραζής

Το CNN Greece μίλησε με τον αγαπημένο ηθοποιό Θάνος Τοκάκη.

Το να είσαι πολυτάλαντος είναι σπάνιο στην εποχή που ζούμε μιας και οι περισσότεροι καλλιτέχνες προτιμούν να κάνουν μόνο ένα πράγμα. Ο Θάνος Τοκάκης εκτός από ηθοποιός - τον γνωρίσαμε όλοι στον εκπληκτικό του ρόλο ως Αχιλλέας στο 50/50 - είναι και ένας πολύ ταλαντούχος σκηνοθέτης.

Το CNN Greece συνάντησε τον αγαπημένο ηθοποιό στο πάρκο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και είχε μαζί του μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Ο Θάνος Τοκάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Δουλεύει κυρίως ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Ως σεναριογράφος έχει γράψει τη μικρού μήκους ταινία «Καουμπόης», που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) το 2017 και στην οποία συμμετείχε επίσης ως συμπαραγωγός, acting coach και ηθοποιός.

Η μεγάλου μήκους ταινία, «…ή να μη ζει», στην οποία συνεργάζεται με τον σεναριογράφο Δημήτρη Εμμανουηλίδη, έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΚΚ στο πρόγραμμα «Συγγραφή Σεναρίου – Development». Το 2011 τιμήθηκε με το Βραβείο Χορν και το 2020 με το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνεντευξη με τον Θάνο Τοκάκη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ