ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Jeremy Allen White θα υποδυθεί τον Bruce Springsteen στη μεγάλη οθόνη

Ο Jeremy Allen White θα υποδυθεί τον Bruce Springsteen στη μεγάλη οθόνη

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ στα 30ά ετήσια βραβεία Screen Actors Guild Awards το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, στο Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες.

photo/Associated Press

Ο Jeremy Allen White είναι το φαβορί για τον ρόλο του Bruce Springsteen στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για το «Αφεντικό». Ο 33χρονος πρωταγωνιστής του «The Bear», λέγεται ότι θα παίξει τον Bruce Springsteen στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Warren Zanes του 2023 «Deliver Me From Nowhere: The Making of Nebraska του Bruce Springsteen». 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Deadline, το indie στούντιο A24 βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για την παραγωγή της ταινίας.

Το Nebraska του Springsteen, το οποίο κυκλοφόρησε το 1982, είναι μια από τις πιο σκοτεινές και πιο εσωστρεφείς στιγμές στη δισκογραφία του Springsteen.

Ο Springsteen το ηχογράφησε στην κρεβατοκάμαρά του στο Νιου Τζέρσεϊ μερικά χρόνια προτού αυτός και η E Street Band κυκλοφορήσουν το πιο επιτυχημένο εμπορικά άλμπουμ τους, Born in the U.S.A.

https://www.instagram.com/p/C4_16ZUMcql/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ταινία αναπτύσσεται από τον παραγωγό Scott Stuber στο πρώτο του μεγάλο κινηματογραφικό έργο από τότε που άφησε τον ρόλο του ως επικεφαλής του κινηματογράφου στο Netflix.

Νωρίτερα φέτος, ο White κέρδισε το βραβείο Emmy για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά για την ερμηνεία του στην Carmen "Carmy" Berzatto στη σειρά FX, The Bear.

Ο Springsteen, 74 ετών, φέρεται να συμμετέχει στο νέο κινηματογραφικό έργο μαζί με τον επί χρόνια μάνατζέρ του Jon Landau.

Διάκριση

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός θα γράψει ιστορία ως ο πρώτος διεθνής τραγουδοποιός που θα λάβει την περίφημη υποτροφία της Ακαδημίας Ivors.

https://www.instagram.com/p/C4_j-UIuyLh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ακαδημία είναι η επαγγελματική ένωση τραγουδοποιών και συνθετών του Ηνωμένου Βασιλείου και οι προηγούμενοι νικητές του βραβείου είναι οι Sir Elton John, Kate Bush και Joan Armatrading, μαζί με τον τραγουδιστή των Genesis, Peter Gabriel, τον σταρ των Beatles, Sir Paul McCartney και τον πρώην frontman των The Police, Sting, που έλαβε το βραβείο το 2023.

Ο 74χρονος Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα είναι το 27ο άτομο που θα λάβει την υψηλότερη διάκριση της ακαδημίας στα 80 χρόνια ιστορίας της. Μια παρουσίαση στο Grosvenor House στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου για να σηματοδοτήσει την περίσταση.

«Είμαι περήφανος που είμαι ο πρώτος διεθνής τραγουδοποιός που αναγνωρίστηκε από το The Ivors Academy», είπε ο καλλιτέχνης.

«Εκτός από την αναγνώριση του τραγουδιού μου, το βραβείο αποτελεί φόρο τιμής στους θαυμαστές και τους φίλους που στήριξαν εμένα και τη δουλειά μου τα τελευταία 50 χρόνια.

«Ολόκληρη αυτή η χώρα με έκανε να νιώθω ευπρόσδεκτος σε κάθε βήμα και γι' αυτό θα παραμένω πάντα βαθιά ευγνώμων».

Ο μουσικός παίζει εδώ και 52 χρόνια και επέστρεψε στη σκηνή την περασμένη εβδομάδα μετά από προβλήματα υγείας που τον ανάγκασαν να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία του για το 2023. Αρκετές ημερομηνίες περιοδειών στις ΗΠΑ για το The E Street Band ακυρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, καθώς ο μουσικός του «The River» υποβλήθηκε σε θεραπεία για πεπτικό έλκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ