ΣΠΟΡ

Έτοιμος για τον τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα ο Ολυμπιακός - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί

Έτοιμος για τον τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα ο Ολυμπιακός - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Το βλέμμα στον τελικό του Conference League στις 29/5 στην Αθήνα στρέφει πλέον ο Ολυμπιακός όπου θα διεκδικήσει το κύπελλο αντιμετωπίζοντας  την περσινή φιναλίστ του θεσμού Φιορεντίνα

Οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν ιστορία παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Europa Conference League, μετά το 2-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Άστον Βίλα.

Το «ραντεβού» θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαΐου, στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Άγγλοι δεν μπόρεσαν να σταθούν απέναντι στην ομάδα Ερυθρολεύκων αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού που είχε δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Το συνολικό σκορ (6-2) του ζευγαριού, δείχνει την ξεκάθαρη ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων».

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γίνεται μόλις η δεύτερη στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που εξασφαλίζει τη συμμετοχή της σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Φυσικά πρόκειται για την κορυφαία στιγμή στη μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού και πλέον θέλει να την ξεπεράσει στον μεγάλο τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας στις 29 Μαϊου.

Μία νίκη χωρίζει την ομάδα του Πειραιά από το να κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο, κάτι που ποτέ καμία ομάδα δεν έχει πετύχει σε συλλογικό επίπεδο στην Ελλάδα!

Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί όπως ήταν φυσικό στα αποδυτήρια από τους παίκτες αλλά και από τους φιλάθλους στο γήπεδο οι οποίοι συνέχισαν το πάρτι στο Πασαλιμάνι.

Οπαδοί των Ερυθρολεύκων βγήκαν για να πανηγυρίσουν την σημαντική πρόκριση και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ