ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η στρατηγική προς τις ευρωκάλπες - Επιβεβαίωση της επίσκεψης στη Βόρειο Ήπειρο

ΣΥΡΙΖΑ: Η στρατηγική προς τις ευρωκάλπες - Επιβεβαίωση της επίσκεψης στη Βόρειο Ήπειρο
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του CNN Greece για τη σημερινή επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στη Βόρειο Ήπειρο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα επισκεφθεί το Καλπάκι Ιωαννίνων και τα μειονοτικά χωριά της Βορείου Ηπείρου.

Στις 8.15 θα βρεθεί στο Καλπάκι όπου και θα συναντηθεί με τη δημοτική Αρχή της περιοχής.

Κατόπιν, στις 9.15 αναμένεται να φτάσει στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, ενώ στις 9.30 θα μεταβεί στις Βουλιαράτες, όπου και θα επισκεφθεί το σχολείο της περιοχής και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων του '40.

Στις 10.30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει στο Γεωργουτσάτι όπου θα συναντηθεί στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Δρόπολης και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στις 11.30 θα μεταβεί στη Βάνιστα όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με ομογενείς στο κέντρο «Καλημέρα».

Στη συνέχεια, στις 12.15 θα επισκεφθεί το χωριό Βρυσερά.

Ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να επιστρέψει στις 12.45 στην Κακαβιά, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη Βόρειο Ήπειρο.​

Το απόγευμα θα βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ την Κυριακή ξεκινά περιοδεία σε Εύβοια και Θεσσαλία.

Στη Λάρισα, μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας, όπως πληροφορούμαστε, θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου.

Στο μεταξύ, με στοχευμένες παρεμβάσεις που αποσκοπούν στο να «εκθέτουν» διαρκώς την πολιτική Μητσοτάκη σε όλα τα κρίσιμα πεδία, αντιπαραβάλλοντας ταυτοχρόνως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως τη μοναδική ρεαλιστική και βιώσιμη προοδευτική λύση, θα πορευτεί ο κ. Κασσελάκης στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές, όπως μας λένε συνεργάτες του.

«Στέφανος εναντίον Κυριάκου, καθαρότητα και ηθική έναντι της διαφθοράς», λένε χαρακτηριστικά στην Κουμουνδούρου, συνοψίζοντας τη στρατηγική της μονομέτωπης στην ουσία εκστρατείας εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικώς του πρωθυπουργού.

Με βασικό επιχείρημα το «γιατί μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει λύσεις για καλύτερη ζωή», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενθαρρυμένος κι από τη δυναμική της κλιμακούμενης απήχησης η οποία καταγράφεται τόσο στις περιοδείες του όσο και δημοσκοπικά, πάντοτε κατά τις ίδιες πηγές, αξιοποιεί στο έπακρο το δυνατό του «χαρτί» που αφορά την αδιαμεσολάβητη σχέση του με τον κόσμο, αναδεικνύοντας παραλλήλως αφενός τις πολιτικές του θέσεις κι αφετέρου το νέο μοντέλο πολιτικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ