ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κωνσταντινούπολη ο Φραγκογιάννης για τον 6ο Γύρο Συνομιλιών Ελλάδας - Τουρκίας

Στην Κωνσταντινούπολη ο Φραγκογιάννης για τον 6ο Γύρο Συνομιλιών Ελλάδας - Τουρκίας

Ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης

INTIME

Ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα λάβει χώρα ο 6ος Γύρος Συνομιλιών Ελλάδας – Τουρκίας στο πλαίσιο της Θετικής Ατζέντας.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, ο υφυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Τούρκο Υφυπουργό Εξωτερικών και συνομιλητή του για τα θέματα της Θετικής Ατζέντας, Burak Akcapar.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί η 6η Σύνοδος Θετικού Θεματολογίου. Στο πλαίσιο της Συνόδου οι δύο πλευρές θα επεξεργαστούν τις 34 θεματικές του Θετικού Θεματολογίου, με έμφαση στην ίδρυση του Ελληνο-Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, καθώς και στην ανάληψη πρωτοβουλιών στους τομείς της τεχνολογίας και της καινοτομίας, οι οποίες θα φέρουν κοντά τους νέους των δύο χωρών.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Φραγκογιάννης και τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα παρακολουθήσουν στο Atatürk Kültür Merkezi την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Η παράσταση φιλοδοξεί να αποτελέσει μια γέφυρα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς σε αυτήν ενώνουν τις φωνές τους Έλληνες και Τούρκοι καλλιτέχνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ