ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: ξαναγράφει την πρόσφατη ιστορία του τόπου

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: ξαναγράφει την πρόσφατη ιστορία του τόπου
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καλαμάτα σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τα μνημόνια σχολιάζει η Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας πως μπροστά στην επερχόμενη ήττα του ο πρωθυπουργός θα κάνει τα πάντα για να εξαπατήσει τους πολίτες, ακόμα και να ξαναγράψει την πρόσφατη ιστορία του τόπου.

«Σήμερα έφτασε στο σημείο να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα στα μνημόνια», σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας πως είναι η δεύτερη φορά που λέει αυτό το ψέμα.

«Κύριε Μητσοτάκη, τη χώρα στην χρεοκοπία και τα μνημόνια την οδήγησε η ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ την έβγαλε από τα μνημόνια, άφησε ρυθμισμένο το χρέος και τα 37 δισ. ευρώ στα ταμεία για να τρώτε σήμερα εσείς και οι κολλητοί σας από τα έτοιμα κι από τις θυσίες του ελληνικού λαού», τονίζει η κυρία Τσαπανίδου.

Ως υστερόγραφο, μάλιστα, σχολιάζει και την αποστροφή Μητσοτάκη πως τον Αντώνη Σαμαρά​ τον έριξαν ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη Χρυσή Αυγή, επισημαίνοντας πως τον έριξε ο λαός με την ψήφο του όπως θα ρίξει και τον ίδιο στις 21 Μαΐου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ