ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Krahulcova στο CNN Greece: H Lime φέρνει ξανά τα e-scooters της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Μαλλάς Δημήτρης Μαλλάς - CNN Greece

Στην Ελλάδα επιστρέφει η Lime, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μικροκινητικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, και ξεκινά από τον Ιούνιο να διαθέτει τις υπηρεσίες ενοικίασης e-scooters σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αυτό αναφέρει η Lucie Krahulcova, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Lime, η οποία μίλησε στο CNN Greece κατά τη διάρκεια του 9ουΟικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Η Lime είχε διακόψει τη δραστηριοποίηση της στην ελληνική αγορά κατά τη διάρκεια της COVID-19, τώρα, όμως με την επιστροφή σε θετικό πρόσημο των οικονομικών αποτελεσμάτων της, κάνει την κίνηση. Μάλιστα, όπως σημειώσει η κα Krahulcova, υπάρχει ιδιαίτερος ενθουσιασμός για την επαναδραστηριοποίηση στην Ελλάδα, ειδικά για τη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν από τις πόλεις με τις κορυφαίες επιδόσεις για τη Lime.

H αρχή θα γίνει τον Ιούνιο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τα e-scooters με την κα Krahulcova να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε και τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Lime. Επίσης, στα άμεσα πλάνα είναι και η δραστηριοποίηση σε άλλες πόλεις της Ελλάδα, οι οποίες, μάλιστα, δεν είναι απαραίτητο να είναι τουριστικοί προορισμοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ