Εφτά ιπποδρομίες σήμερα στο Μαρκόπουλο

Με εφτά ιπποδρομίες θα υποδεχτεί σήμερα ο Ιππόδρομος Αθηνών το φίλιππο κοινό. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 17:00 και περιλαμβάνει ιπποδρομίες που θα διεξαχθούν στις αποστάσεις των 1.100, 1.300 και 1.575 μέτρων.
Το ενδιαφέρον όλων αναμένεται να επικεντρωθεί στην 6η ιπποδρομία που θα διεξαχθεί στην σπριντ απόσταση των 1.100 μ. Οι προερχόμενοι από νίκη στην τελευταία τους συμμετοχή ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ, ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ και ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στου υπόλοιπους διεκδικητές της πρώτης θέσης.
Στην 1η ιπποδρομία ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ, ο οποίος επικράτησε των αντιπάλων του στις 13 Απριλίου, θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία του τερματίζοντας πρώτος.
Η 5η και η 7η ιπποδρομία της ημέρας, στα 1.100 και 1.575 μέτρα αντίστοιχα, αναμένεται να προσφέρουν δυνατό θέαμα. Δέκα ισάξιοι καθαρόαιμοι ίπποι σε κάθε ιπποδρομία θα παλέψουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ντάνιελ Άρσαμ: Μήνυσε τον ράπερ Quavo σε υπόθεση πνευματικών δικαιωμάτων
12:01
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Πόσο νερό έχει «χάσει» η Αττική - Το σχέδιο για τη λειψυδρία
11:52
Τον Χρυσό Φοίνικα διεκδικεί η ταινία «Sirat» του Ολιβέρ Λαξ - Στον «αέρα» το πρώτο teaser (vid)
11:47
Κουτσούμπας: Σήμερα η κυβέρνηση ολοκληρώνει ένα ακόμη επεισόδιο της συγκάλυψης για τα Τέμπη
11:44