Ισχυρός τυφώνας «σαρώνει» την Ιαπωνία
Ισχυρός τυφώνας σαρώνει αυτές τις ημέρες τα νοτιοδυτικά της Ιαπωνίας αφήνοντας πίσω του περίπου 11.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα.
Ειδικότερα, ο τυφώνας Νόρου, σχηματίστηκε πριν δύο εβδομάδες και μάλιστα κάποια στιγμή, υπήρξε τόσο ισχυρός που χαρακτηρίστηκε τυφώνας κατηγορίας 5 προτού κινηθεί βόρεια του Ειρηνικού και ξανακατευθυνθεί στα βορειοδυτικά της Ιαπωνίας αυτή τη φορά με μειωμένη ισχύ.
Οι άνεμοι κινούνται με 78 μίλια την ώρα ενώ ο τυφώνας αναμένεται να φέρει τις σφοδρότερες βροχοπτώσεις εδώ και μισό αιώνα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.
Οι τελευταίες προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της χώρας δείχνουν πως ο τυφώνας θα χτυπήσει την επαρχία Καγκοσίμα, πριν αρχίσει να κινείται βόρεια και πλήξει τη νήσο Κιούσου την Κυριακή.
Απειλές των ΗΠΑ στην Κούβα να μην εμποδίσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μελίσα
22:50
Η συγγνώμη Κυρανάκη σε Πέρκα για το «...μην τσιρίζεις, η Βουλή δεν είναι η κουζίνα σου»
22:42
Αγρότες: «Κλείδωσε» η συνάντηση με Μητσοτάκη - Η σύνθεση και ο βασικός όρος της κυβέρνησης
22:33
Μπάγερν - Παναθηναϊκός AKTOR 85-78: «Λύγισαν» οι πράσινοι στο Μόναχο
22:24