Βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι μετά από 36 χρόνια και εντόπισε τον αποστολέα μέσω facebook
Ο Douglas Stephens έγραψε σ’ ένα χαρτί, στις 10 Ιουνίου 1981, εκτός από την ημερομηνία, το όνομα και τη διεύθυνσή του και ζητούσε από όποιον βρει το μήνυμά του να επικοινωνήσει μαζί του. Στη συνέχεια το έβαλε σ’ ένα μπουκάλι και το εκσφενδόνισε στα νερά της Fernandina Beach στη Φλόριντα.
36 χρόνια μετά, ο Ryan Burchett βρήκε το μπουκάλι και το μήνυμα ενώ ψάρευε με φίλους του στη νότια Τζόρτζια περί τα 40 μίλια μακριά από εκεί που το είχε πετάξει ο Stephens.
Έψαξε να τον βρει αλλά ούτε facebook είχε ούτε η διεύθυνση που είχε γράψει στο χαρτί ίσχυε πλέον.
Φίλοι και γνωστοί τον παρότρυναν να αποταθεί στους Southeast Adventure Outfitters και να ζητήσει να ανεβάσουν στη σελίδα τους στο facebook το μήνυμα και την παράκλησή του προς τον αποστολέα να επικοινωνήσει μαζί του.
Όπερ και εγένετο μετά από 1.500 share και εκατοντάδες σχόλια...
Οι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο, σχεδιάζουν συνάντηση και υπόσχονται να ανεβάσουν στα σόσιαλ μίντια την κοινή τους φωτογραφία.
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37
Επιτεύχθηκε συμφωνία για τη σύνθεση της 15μελούς επιτροπής τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
17:26
Εξαφάνιση 16χρονης: Μαθητές την προσέγγισαν στου Ζωγράφου - «Της μιλήσαμε, αλλά εκείνη έφυγε» (vid)
17:14