Διακινητές εγκατέλειψαν 69 μετανάστες στη Ζάκυνθο – Τους είπαν ότι είχαν φτάσει στην Ιταλία
Εξηνταεννέα μετανάστες, ανάμεσά τους δύο έγκυες γυναίκες και 15 παιδιά, εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην περιοχή Ξύγκια στις Βολίμες Ζακύνθου.
Πληροφορίες του Αθηναίκού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν ότι οι διακινητές τους άφησαν στην περιοχή, λέγοντας τους ότι έφτασαν στην Ιταλία και αποβιβάστηκαν από το σκάφος που τους μετέφερε ως το νησί.
Αμέσως έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της περιοχής που ήταν ξύπνιοι λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται τα τελευταία 24ωρα και ειδοποίηθηκε το λιμεναρχείο Ζακύνθου καθώς και η αστυνομία.
Στη συνέχεια το σκάφος του Λιμεναρχείου, εντόπισε ανοιχτά της Ζακύνθου το σκάφος που τους μετέφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, παραδόθηκαν χωρίς να προβάλουν αντίσταση.
Οι μετανάστες, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, την Σομαλία και το Πακιστάν μεταφέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας όπου τους παρήχθησαν πρώτες βοήθειες, τρόφιμα και ρούχα.
«The Bride»: Έρχεται η θρυλική επιστροφή της «Νύφης του Φρανκενστάιν» με τον Κρίστιαν Μπέιλ
09:44
Ποιους δρόμους άνοιξαν οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι εκπρόσωποι
09:32
Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Eθεάθη στη Βάρη - Τι ανέφερε ιδιοκτήτης καφετέριας (vid)
09:29
Νέα σελίδα στις σινοκαναδικές σχέσεις - Κρίσιμες επαφές στο Πεκίνο για Σι και Κάρνι
09:29