Μπλόκα της Τροχαίας σε όλη την Αττική
Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις "σκούπα" με δεκάδες συλλήψεις έκανε τα ξημερώματα του Σαββάτου η Τροχαία Αττικής.
Στην συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας περιλαμβάνονταν έλεγχοι σε οδηγούς ταξί, παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, καθώς και έλεγχοι για αλκοτέστ σε οδηγούς.
Η επιχείρηση αυτή είχε αποτελέσματα,καθώς περίπου 150 οδηγοί οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο το Σάββατο είτε για παράνομο παρκάρισμα είτε γιατί εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ στο αίμα τους είτε για οποιαδήποτε άλλη παράβαση του ΚΟΚ.
Μάλιστα η Τροχαία προειδοποιεί τους οδηγούς ότι θα πραγματοποιεί τέτοιους ελέγχους κάθε βράδυ, καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών, προκειμένου να πατάξει αυτού του είδους τα παραβατικά φαινόμενα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στις γιορτές η Τροχαία έχει εγκαινιάσει μία μεγάλη καμπάνια για την οδική ασφάλεια, με την συμμετοχή δημοσιογράφων του αστυνομικού ρεπορτάζ και του γνωστού ηθοποιού Κώστα Κόκλα, προκειμένου να προωθηθεί στα ηλεκτρονικά μέσα και στο διαδίκτυο, για την ευαισθητοποίηση των οδηγών.
Σε αυτή την μεγάλη καμπάνια συμμετέχει και το CNN Greece. Το βίντεο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στους επίσημους λογαριασμούς του Σώματος στο Youtube, το Facebook και το Twitter.
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37
Επιτεύχθηκε συμφωνία για τη σύνθεση της 15μελούς επιτροπής τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
17:26
Εξαφάνιση 16χρονης: Μαθητές την προσέγγισαν στου Ζωγράφου - «Της μιλήσαμε, αλλά εκείνη έφυγε» (vid)
17:14