ΕΛΛΑΔΑ

Βουτιά θανάτου ΙΧ στο λιμάνι της Μυτιλήνης, δύο νεκροί (vid&pics)

Βουτιά θανάτου ΙΧ στο λιμάνι της Μυτιλήνης, δύο νεκροί (vid&pics)
lesvosnews.gr

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» στη θάλασσα, παρασύροντας στο θάνατο δύο από τους πέντε επιβαίνοντες σε αυτό.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αυτοκίνητο κατευθυνόταν από το λιμάνι της Μυτιλήνης προς το Παλαιό Δημαρχείο και για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτύπησε στο κράσπεδο της προκυμαίας και βούτηξε μέσα στη θάλασσα.

Οι τρεις από τους επιβάτες, που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα, κατόρθωσαν να ανοίξουν τις πόρτες και να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο πριν αυτό βυθιστεί, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τους δύο που βρίσκονταν στη θέση του οδηγού και του συνοδηγού, που δεν πρόλαβαν να απεγκλωβιστούν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

limani ix 2

Πηγή: lesvosnews.gr

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τα θύματα είναι ανήλικοι, όπως και οι τρεις διασωθέντες.

limani ix 1

Πηγή: lesvosnews.gr

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη στιγμή του δυστυχήματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκονταν και μετανάστες, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν τα τρία άτομα που είχαν καταφέρει να απεγκλωβιστούν από το αυτοκίνητο.