Η νύφη έστησε τον γαμπρό και έσωσε τη ζωή των καλεσμένων

Τηρώντας το έθιμο, η νύφη είπε να στήσει λίγο τον γαμπρό στα σκαλιά της Εκκλησίας. Ποιος περίμενε όμως ότι η καθυστέρησή της θα έσωζε τη ζωή των καλεσμένων;
Το περίεργο περιστατικό, συνέβη στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο Λακκί της Λέρου. Λίγο πριν αρχίζει η γαμήλια τελετή, κατέρρευσε τμήμα της οροφής της Εκκλησίας.
Από την κατάρρευση τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα που μεταφέρθηκε για παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο του νησιού.
«Ευτυχώς που καθυστέρησε η νύφη διότι αλλιώς θα είχαμε τραγωδία», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, επισημαίνοντας, ότι την ώρα της κατάρρευσης βρίσκονταν στην αυλή της εκκλησίας περίπου 200 προσκεκλημένοι. Ο γάμος τελικά έγινε στο προαύλιο της εκκλησίας με καθυστέρηση αρκετής ώρας.

ΕΟΔΥ: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα θετικότητας η γρίπη - Τρεις θάνατοι την τελευταία εβδομάδα
18:12
Δωρεά ηλεκτρικών οχημάτων στη Διεύθυνση Δικαστικής Αστυνομίας
18:07
Ζαχαράκη στον ΟΗΕ: Η Ελλάδα δεσμεύεται για την περαιτέρω προώθηση της ισότητας των φύλων
18:01
Χανιά: Υπό έλεγχο οι φωτιές στον Αποκόρωνα - Ισχυρές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο (Vid)
17:56