Ανήλικοι «ξάφριζαν» οδηγούς στις Αχαρνές
Τρεις ανήλικοι -μεταξύ των οποίων ένας 12χρονος- συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών, ως μέλη συμμορίας ανηλίκων που λήστευε οδηγούς αυτοκινήτων γύρω από τον καταυλισμό Ρομά της Αγίας Σωτήρας.
Ως ηθικοί αυτουργοί και με την κατηγορία της αμέλειας ανηλίκων, συνελήφθησαν και οι γονείς των τριών παιδιών. Τα μέλη της σπείρας ανηλίκων είναι ηλικίας 12, 16 και 17 ετών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει τη συμμορία τους τελευταίους πέντε μήνες.
Οι δράστες, με διαφορετική σύσταση κάθε φορά, ακινητοποιούσαν τους διερχόμενους οδηγούς που περνούσαν κοντά στον καταυλισμό των Ρομά και με τη χρήση βίας και απειλή αντικειμένων, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 26 περιπτώσεις ληστειών και κλοπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους και τη συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα.
Επιστροφή ενοικίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα στους δικαιούχους
06:00
ΑΑΔΕ: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ - Πώς θα λειτουργεί
05:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00