Στον Πειραιά και το Σχιστό σήμερα ο Δημ. Κουτσούμπας

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάδνη» με 582 μετανάστες και πρόσφυγες από δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου, 322 από τη Μυτιλήνη και 260 από τη Χίο.
Στο λιμάνι της Ελευσίνας αναμένεται να καταπλεύσει επίσης περίπου στις 8 το πρωί το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 1433 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε κέντρα προσωρινής φιλοξενίας στην Αττική και στην ευρύτερη περιφέρεια.
Συνολικά στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση από το λιμενικό σώμα φιλοξενούνται 4.400 μετανάστες και πρόσφυγες.
Τους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά και στο κέντρο φιλοξενίας στο Σχιστό αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στα πλαίσια της περιοδείας του έχει οριστεί συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, καθώς και με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη.

«Ναι» στο αραβικό σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Γάζας από Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βρετανία
13:36
Παπαθανάσης: Η ανακοίνωση της DBRS αναγνωρίζει την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας
13:33
Η συλλεκτική Harley-Davidson Road Glide RR έχει κινητήρα 2.153 κυβικών
13:22
Συνάντηση Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη: Στο επίκεντρο Κυπριακό και επενδύσεις στην ευρωπαϊκή άμυνα (vid)
13:11