Κοντά σε συμφωνία θεσμοί και κυβέρνηση για τα προαπαιτούμενα

Μια ανάσα από τη συμφωνία επί των διατάξεων για τα προαπαιτούμενα που θα κατατεθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Βουλή βρίσκονται κυβέρνηση και θεσμοί και πλέον άπτεται στο EuroWorking Group να «σφραγίσει» το τελικό κείμενο.
Το EuroWorking Group θα συνεδριάσει στις 8 το βράδυ με τηλεδιάσκεψη και θα εξετάσει την υπό διαμόρφωση συμφωνία μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και των επικεφαλής των θεσμών.
Στην εν εξελίξει συνάντηση των υπουργών Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη με τους εκπροσώπους των θεσμών συζήτιουνται οι τελικές διευθετήσεις για το θέμα των κόκκινων δανείων.
Ενδεικτικό είναι ότι κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομίας επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και ότι εντός των επόμενων δύο ωρών θα έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση.

Δώρο Πάσχα: Μέχρι πότε πρέπει να πληρωθεί - Τι ισχύει αν δεν καταβληθεί
02:00
Μέχρι πότε δόθηκε παράταση για τα ενεργειακά προγράμματα - Πώς θα κάνετε αίτηση
01:00
Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση - Οι ημερομηνίες πληρωμών
00:30
Η κυβέρνηση του Λιβάνου πρέπει να αφοπλίσει τη Χεζμπολάχ δηλώνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
23:57