ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο - 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο - 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Περιπολικό της αστυνομίας

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Οικογενειακή τραγωδία στην Σάμο με μία 49χρονη γυναίκα να σκοτώνει τον ηλικιωμένο πατέρα της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Η δράστης του εγκλήματος, που φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χτύπησε με εργαλείο τον 70χρονο πατέρα της στο κεφάλι.

Ο συνταξιούχος ναυτικός έμενε στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο στο Βαθύ της Σάμου μετά τον χωρισμό του από την σύζυγο του.

Η 49χρονη φέρεται να χτύπησε τον άτυχο άνδρα με έναν εργαλείου τύπου «κάβουρα», μεταλλικό.

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου και ανακρίνεται με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν την γυναίκα στην δολοφονία του ίδιου της του πατέρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 49χρονη που έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ήταν αυτή που τηλεφώνησε στις εννέα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην αστυνομία για να αναφέρει ότι διέπραξε το φονικό.

Η 49χρονη φέρεται να ζητούσε συχνά χρήματα από τον πατέρα της. Το τελευταίο διάστημα η δράστης πηγαινοερχόταν σε Αθήνα - Σάμο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα δεν είχε καλές σχέσεις με την κόρη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ