ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης από Κιλκίς: Η κυβέρνηση καπηλεύτηκε τον πατριωτισμό - Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ

Κασσελάκης από Κιλκίς: Η κυβέρνηση καπηλεύτηκε τον πατριωτισμό - Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / EUROKINISSI

«Ο δικός μας πατριωτισμός είναι δεδομένος. Η ΝΔ, αντιθέτως, εκπέμπει πολλά διαφορετικά μηνύματα και τον καπηλεύτηκε. Τώρα το πληρώνει», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης από το Κιλκίς όπου περιόδευσε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε α μιλήσει διεξοδικότερα για τη Συμφωνία των Πρεσπών το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπενθύμισε πως είχε ξεκινήσει ουσιαστικώς από το συγκεκριμένο νομό την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του κόμματος, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του τοπικού βουλευτή, Πέτρου Παππά, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ αποτελεσματικό.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Κιλκίς, ο κ. Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί τα προβλήματα του νοσοκομείου της πόλης από τον εκπρόσωπο των εργαζόμενων σε αυτό, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, του είπε πως δεν λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος όλες τις ημέρες, η παθολογική κλινική λειτουργεί με δύο γιατρούς υπό παραίτηση και το νοσοκομείο στεγάζεται σε κτίρια της δεκαετίας του ’30 και του ‘50.

«Είναι ταυτοτικό ζήτημα για εμάς να κρατάμε εν ζωή τον πληθυσμό μας. Η σύμπτυξη κέρδους και δημόσιας υγείας είναι έξω από τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο πρόεδρός του.

Σχολιάζοντας, μάλιστα, την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση των VIP’s για τον τελικό του Conference League επισήμανε πικρά πως υπάρχουν και οι «Less Important People».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμεύτηκε ότι η υγεία είναι νούμερο ένα προτεραιότητα για το κόμμα του.

Σε ερώτηση, εξάλλου, απογοητευμένου ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντήσει με μία λέξη γιατί να τον ξαναψηφίσει απάντησε για την «αξιοκρατία» του.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε, μάλιστα, και το εκλογικό κέντρο της ΝΔ όπου υπέγραψε καπελάκι γράφοντας «ομόνοια για την Ελλάδα μας».

Ο κ. Κασσελάκης, επίσης, δέχθηκε ως δώρο το βιβλίο «Ιχνηλατώντας τις ρίζες μας» του Νίκου Κωνσταντινίδη, το οποίο αφορά τη ζωή των Ελλήνων στο ρωσοκρατούμενο Καρς στα τέλη του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ