ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Greek Energy Forum: Ξεκινούν την Τετάρτη (15/05) οι εργασίες της Ενεργειακής Ακαδημίας

Greek Energy Forum: Ξεκινούν την Τετάρτη (15/05) οι εργασίες της Ενεργειακής Ακαδημίας

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, ξεκινούν οι εργασίες της Ενεργειακής Ακαδημίας του Greek Energy Forum με συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών και παραγόντων της ενεργειακής αγοράς, τεσσάρων πρέσβεων, επιχειρηματικών στελεχών, εισηγητών και των επιλεγμένων σπουδαστών του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Από το 2017, οι ενεργειακές ακαδημίες του Greek Energy Forum επιλέγουν σπουδαστές και νέους επαγγελματίες με ενδιαφέρον και προοπτικές στον χώρο της ενέργειας και τους προσφέρουν μια δωρεάν, εντατική, τετραήμερη εκπαίδευση για όλα τα σημαντικά θέματα της ενέργειας.

Φέτος, πραγματοποιείται η 3rd Energy Transition Future Leaders Academy, στην Αθήνα, σε μια συνεργασία του Greek Energy Forum με το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος, και της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Οι 50 delegates της Ακαδημίας επιλέχθηκαν από την επιτροπή αξιολόγησης του Greek Energy Forum μέσα από ένα αυστηρό σύστημα αξιολόγησης και προέρχονται από την Ελλάδα, το Κόσοβο, την Κροατία, την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Βρετανία, την Πολωνία, την Κύπρο, την Αλβανία, τη Γερμανία, το Ιράν και την Ιταλία.

Οι 24 από τους συμμετέχοντες είναι προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων, από ειδικότητες οικονομικών, ναυτιλιακών, νομικής, πολυτεχνείου και πολιτικών επιστημών, ενώ 3 είναι Υποψήφιοι Διδάκτορες και 23 είναι νέοι εργαζόμενοι σε εταιρίες του ενεργειακού τομέα.

Στις 6 θεματικές ενότητες της Ακαδημίας, 24 εισηγητές από 7 διαφορετικές χώρες προερχόμενοι από 19 διαφορετικές εταιρίες και οργανισμούς, θα μυήσουν τους delegates στις θεμελιώδεις πτυχές της ενεργειακής μετάβασης και των προκλήσεων και ευκαιριών που αυτή περιλαμβάνει. Τα 10 debates και 6 workshop discussions που συνοδεύουν τις 24 εισηγήσεις, ολοκληρώνουν ένα από τα πιο συναρπαστικά, προγράμματα στοχευμένης κατάρτισης στα ενεργειακά δρώμενα της χώρας.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της Ακαδημίας στον σύνδεσμο:

https://www.greekenergyforum.com/events/ac/energy-academy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ